Het boek van de Groene Meisjes

groen

Volgens mij weet de sint dat ik een blog heb, want nadat ik mijn wishlist artikel had gepost en de avond daarna mijn schoen zette, zag ik er de volgende ochtend een pakje inzitten. Wat eruit kwam was een knalroze boek met lieve Jamie en Merel op de voorkaft.

Anyways, ik heb het boek van één van mijn favoriete bloggers in tha pocket. Whoop whoop. Ik heb hem al 1000 keer doorgebladerd en word al helemaal blij van de lay-out van het boek. Well done, ladies.

groennn

groenn

Het boek staat bomvol met tips, recepten, verhaaltjes enzovoort. Het is écht een boek voor diegene die van een GROENE levensstijl houdt, graag lekker en gezond eet, tweedehandswinkeltjes bezoekt, hotspot tips nodig heeft en lekker veel inspiratie wil opdoen. Zoals hun motto al boven aan de titelpagina zegt gaat hun boek eigenlijk vooral over “lekker en duurzaam eten, reizen, wonen en leven”.

Het boek is ingedeeld in verschillende delen. Zo gaat één deel over groen eten (denk vooral aan hun vegan lifestyle waar ze van alles over vertellen), het ander over groen leven (dierproefvrije cosmetica, recycle, kringloopwinkels etc.), groen reizen (de leukste hotspots) en groen denken.

geluk 1119

Het boek is te koop bij de boekhandel of via internet voor €20,00

Ik ben écht helemaal gek van het boek en raadt het dan ook iedereen aan die fan is van de green girls en de groene levensstijl waar het boek vooral om gaat.

Heb jij het boek al zien liggen in de boekenwinkels?

Liefs,

Daphne

 

 

5 gedachtes over “Het boek van de Groene Meisjes

Plaats een reactie