Review ‘Het Groene Smoothie Boek

Hallo allemaal!

Vandaag heb ik een review van ‘Het Groene Smoothie Boek’. Lees vooral verder als je hier meer over wilt weten en benieuwd bent wat je allemaal in dit boek(je) kunt lezen.

gs 1

Dit is een klein recepten boekje met allemaal recepten voor groene smoothies. Ik review het boek en ik probeer 2 recepten van smoothies uit.

In het boek staan 30 recepten van groene smoothies. Alle smoothies hebben wel iets aparts, wat ik wel erg leuk vind aan het boek. Ik wil zelf graag meer groene smoothies gaan maken en meer ‘out of the box’ ingrediënten toevoegen aan mijn smoothie. Dit boek is daarvan een goede hulp.

Het boek is overzichtelijk en de recepten zijn erg verschillend. Er staan ook 3 rode smoothies in het boek, wat ik wel erg grappig vind.

Ze vertellen in het boek dat een groene smoothie vol vitaminen, mineralen, vezels en gezonde vetten zit. En voor mij is dat genoeg reden om meer groene smoothies te maken (uit het boek).

gs 9

Het boek is geschreven door een stel die erg van gezond leven/eten houden. Jennifer en Sven zijn de makers van het boek en de beheerders van de blog http://www.voedzaamensnel.nl. Ik las op hun blog dat hun snel nog een boek gaan uitbrengen; Gezond leven doe je zo. Op hun blog kun je ook nog heel wat gezonde en lekkere receptjes vinden, dus daar even een kijkje op nemen is zeker de moeite waard.

gs 12

gs 10

Het leek me wel leuk om een paar (2) recepten te proberen uit het boek, want ja, uit een receptenboek moet je toch zeker een recept uitproberen voor een review.

Ik koos 2 recepten die me wel lekker leken, maar die toch iets aparts hadden en waar ik dus erg benieuwd naar was.

gs 2

Limoenade

gs 3

gs 4

Dit is de (GROENE) smoothie uiteindelijk geworden. Het had een aparte smaak, niet helemaal mijn smaak moet ik zeggen. Maar toch had de smoothie iets wat me aantrok. Hij was best wel fris door de limoen, wat wel lekker was met het heerlijke weer. Ik heb hem lekker opgesmikkeld als middagsnack.

gs 6

Soft and Spicy

gs 7

gs 8

Oef, deze was erg lekker. Ik had nog nooit avocado in mijn smoothie gedaan (deze gebruik ik meestal altijd op een rijstwafel haha), maar ah, dit maakt het echt lekker zeg. Het was net zo soft and spicy als de titel al zegt van deze smoothie. Hij was erg creamy en zoet, maar toch ook weer erg fris door de citroen.

gs 11

Alle recepten uit het boek zijn voor 2 glazen smoothie. Ik halveerde bij beide recepten de hoeveelheden van de smoothies en ik kreeg er écht precies 1 glas uit.

gs 13

Hebben jullie weleens van het boek gehoord? En houden jullie van groene smoothies?

Liefs,

Daphne

Advertenties

Een gedachte over “Review ‘Het Groene Smoothie Boek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s